Word nu lid

Zin om lid te worden van onze afdeling?

De jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage met het tweemaandelijks tijdschrift "NEST" en het ledenblad "BUITEN" is € 28,00
Nieuwe leden betalen slechts de helft van de prijs: € 14,00. De slogan is:  "Kom erbij, de helft betalen wij." Je kan ook lid worden met extra een abonnement op de krant “Boer & Tuinder”. De lidmaatschapsbijdrage is dan 78,00€.  Land- en tuinbouwers in hoofdberoep of bijberoep betalen een specialistenbijdrage, eigen aan hun reeks.

Lid worden van Landelijke Gilde Herenthout kan door overschrijving van het juiste bedrag op bankrekening KBC BE63-7333-1612-0808, met BIC KREDBEBB. Deze rekening staat op naam “Landelijke Gilde Herenthout”.   Vergeet niet de mededeling : “Lidgeld: (Naam; Adres; Geboortedatum)”

Leden Landelijke Gilden beleven meer!

Als lid van Landelijke Gilden maak je deel uit van een toffe bende van plattelandsliefhebbers. Fijne mensen met een voorliefde voor goed eten, fietsen en wandelen, tuinieren, zorgen voor elkaar en voor het dorp, ... en natuurlijk: met een voorliefde voor den (boeren)buiten.

Kom erbij, want voor 32 euro (of zelfs maar 16 euro voor jouw eerste jaar als nieuw lid!) geniet je van talrijke activiteiten, vriendschappen én ledenvoordelen:  

Wij bieden je heel wat leesvoer: je ontvangt ons ledenmagazine Buiten, het plattelandsmagazine Libelle Nest, de zomerbrochure Buitentips en een nieuwsbrief op maat. Daarnaast krijg je een mooie korting op andere tijdschriften, zoals Libelle en Knack.  

Met jouw lidkaart vallen er ook fijne kortingen te rapen. Cultuur opsnuiven met de Museumpas of lekker uit eten bij Lunch Garden? Op vertoon van jouw lidkaart, kan dat alles (en nog veel meer) een stukje voordeliger!

Als lid neem je goedkoper of zelfs gratis deel aan verschillende activiteiten en ben je, samen met je hele gezin, verzekerd tijdens jullie deelname.