Word nu lid

Zin om lid te worden van onze afdeling?

De jaarlijkse lidmaatschapsbijdrage met het tweemaandelijks tijdschrift "NEST" en het ledenblad "BUITEN" is € 26,00
Nieuwe leden betalen slechts de helft van de prijs: € 13,00. De slogan is:  "Kom erbij, de helft betalen wij." Je kan ook lid worden met extra een abonnement op de krant “Boer & Tuinder”. De lidmaatschapsbijdrage is dan 76,00€.  Land- en tuinbouwers in hoofdberoep of bijberoep betalen een specialistenbijdrage, eigen aan hun reeks.

Lid worden van Landelijke Gilde Herenthout kan door overschrijving van het juiste bedrag op bankrekening KBC BE63-7333-1612-0808, met BIC KREDBEBB. Deze rekening staat op naam “Landelijke Gilde Herenthout”.   Vergeet niet de mededeling : “Lidgeld: (Naam; Adres; Geboortedatum)”

Voordelen lidmaatschap Landelijke Gilden

Lid zijn van Landelijke Gilden, heeft heel wat voordelen:

Wij helpen je om je buurt te leren kennen: je kan deelnemen aan onze lokale en bovenlokale activiteiten

Wij zorgen op tijd en stond voor interessant leesvoer: het ledenblad Buiten, het plattelandsmagazine Nest, de zomerbrochure Buitentips, interessante nieuwsbrieven...

Wij bieden interessante ledenkortingen en -voordelen: gratis ledenverzekering, exclusieve korting op Nest en Nest-specials, korting op de toegang tot Open tuinen...

Wij brengen je wat bij op workshops, vormingen en Plattelandsacademies

Wij komen voor je op met concrete acties en via projecten

Wij staan tot je dienst. Als lid krijg je gratis toegang tot de zitdagen van Boerenbond en korting op juridisch dienstbetoon.