Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten
Wanneer
- donderdag 2 november 2023 20u00 - 23u00
Gemeentelijk Ontmoetingscentrum "Ter Voncke" - VONCKSTRAAT 17, 2270 HERENTHOUT
Verslag
Willem Geens was gastspreker op deze avond, waarop 20 deelnemers (het maximum) zich hadden ingeschreven. Willem had 2 hoofdgerechten voorbereid die hij op deze avond heeft gedemonstreerd: Groene curry van kip met paprika en Kip-cashew.
Er werd tevens uitgelegd en gedemonstreerd hoe je curry op 2 verschillende manieren kon maken. De audentieke, lekkerste maar arbeidsintensieve wijze en de vlug-vlug manier met kant en klare ingrediënten. Willem wist eveneens veel te vertellen over de culinaire gebruiken in Thailand, wat zulke avond extra interessant maakt. Telkens een hoofdgerecht was klaargemaakt konden de deelnemers hiervan rijkelijk proeven. Na afloop kreeg iedereen een beschrijving van de gerechten en de gebruikte ingrediënten mee naar huis.
Aan de reacties van de deelnemers te horen was het een geslaagde avond.
Er werd tevens uitgelegd en gedemonstreerd hoe je curry op 2 verschillende manieren kon maken. De audentieke, lekkerste maar arbeidsintensieve wijze en de vlug-vlug manier met kant en klare ingrediënten. Willem wist eveneens veel te vertellen over de culinaire gebruiken in Thailand, wat zulke avond extra interessant maakt. Telkens een hoofdgerecht was klaargemaakt konden de deelnemers hiervan rijkelijk proeven. Na afloop kreeg iedereen een beschrijving van de gerechten en de gebruikte ingrediënten mee naar huis.
Aan de reacties van de deelnemers te horen was het een geslaagde avond.
Praktisch
Artiest / Spreker / Gids
Willem Geens
Voor wie
Volwassenen (+18j)
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Herenthout
Meer weten?
Prijs
€ 25,00
Te storten op BE63 7333 1612 0808 voor 23 oktober met vermelding naam + aantal personen.
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten