Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten
Wanneer
- Thursday 10 October 2013 20u00 - 22u30
GOC ter Voncke - VONCKSTRAAT 17, 2270 HERENTHOUT
Donderdag 10 oktober 2013: 2de Voordracht: “Geschiedenis van de groenteteelt” door Eddie Niesten.
Ter Voncke, 20u00. In samenwerking met de bibliotheek.
Eddie Niesten is auteur van veel publicaties over landbouw- en voedingsgeschiedenis en regelmatig medewerker aan programma’s op radio en TV rond voeding en volksgebruiken. Alle groenten, en in het bijzonder prei, witte en rode kool komen aan bod
Donderdag 10 oktober 2013:
Ter Voncke, 20u00. In samenwerking met de bibliotheek.
Inkom gratis.
Kaarten te verkrijgen in de bibliotheek.
Leden-LG verwittigen hun wijkmeester.
“Geschiedenis van de groenteteelt”, voordracht door Eddie Niesten.
Eddie Niesten is auteur van veel publicaties over landbouw- en voedingsgeschiedenis en regelmatig medewerker aan programma’s op radio en TV rond voeding en volksgebruiken. Alle groenten - en in het bijzonder prei, witte en rode kool - komen in deze voordracht aan bod. De bibliotheek zorgt voor een uitgebreide boekenstand. Bekende boeken van Eddie Niesten zijn “Tweemaal oorlog, driemaal honger” en “Op de wijze van de chef”. Na de uiteenzetting is er tussen pot en pint mogelijkheid tot een babbel met de spreker. Eddie Niesten was verbonden aan het Centrum Agrarische Geschiedenis in Leuven. Hij is de oprichter en bezieler van het cultureel-culinaire initiatief Keukenhistories & Tafelpraat, gevestigd in Antwerpen: zie hiervoor even op www.keukenhistoriestafelpraat.be .
“Geschiedenis van de groenteteelt”, voordracht door Eddie Niesten.
Eddie Niesten is auteur van veel publicaties over landbouw- en voedingsgeschiedenis en regelmatig medewerker aan programma’s op radio en TV rond voeding en volksgebruiken. Alle groenten - en in het bijzonder prei, witte en rode kool - komen in deze voordracht aan bod. De bibliotheek zorgt voor een uitgebreide boekenstand. Bekende boeken van Eddie Niesten zijn “Tweemaal oorlog, driemaal honger” en “Op de wijze van de chef”. Na de uiteenzetting is er tussen pot en pint mogelijkheid tot een babbel met de spreker. Eddie Niesten was verbonden aan het Centrum Agrarische Geschiedenis in Leuven. Hij is de oprichter en bezieler van het cultureel-culinaire initiatief Keukenhistories & Tafelpraat, gevestigd in Antwerpen: zie hiervoor even op www.keukenhistoriestafelpraat.be .
Praktisch
Artiest / Spreker / Gids
Eddie Niesten
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Herenthout
Meer weten?
Prijs
gratis
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten