Levensloop Neteland. Landelijke Gilde doet mee!

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Wanneer

 • van zaterdag 24 juni 2023 om 16u00 tot zondag 25 juni 2023 om 16u00
Sportcomplex 't Kapellek - BERGENSE STEENWEG , 2270 HERENTHOUT
Wij zoeken daarom sportievelingen die mee willen wandelen tijdens dit evenement dat start op zaterdag 24 juni en eindigt op zondag 25 juni telkens om 16.00h. Het event gaat door op het sportcomplex ?t Kapelleke,
Met Levensloop zamelt Stichting tegen Kanker geld in voor wetenschappelijk kankeronderzoek en voor projecten die bijdragen aan het welzijn van mensen met kanker en hun naasten.
Het hoogtepunt is het Levensloop-evenement van 24u dat draait rond solidariteit en fondsenwerving. Een feest voor iedereen! Kanker slaapt nooit, daarom tonen de deelnemers op het evenement zich solidair door 24u in estafette te wandelen of te lopen. Dat betekent dat er altijd minstens één iemand van het team op het parcours aan het wandelen of lopen is. Wil je liever niet actief mee wandelen of lopen? Kom dan langs en geniet van gratis optredens, kinderanimaties, hapjes en drankjes.
Sleutelmomenten van het Levensloop-evenement:
 • Openingsceremonie: (Za 24/6 om 16,00h) Een ereronde van Vechters vormt het startschot van Levensloop. Hiermee vieren ze hun overwinning, geven ze anderen hoop en bedanken ze iedereen die hen steunt.
 • Kaarsenceremonie (Za 24/6 om +/- 22.00h) Dit symbolische moment is bedoeld om - mensen met kanker te steunen. - personen te vieren die de ziekte hebben overwonnen. - overleden dierbaren te herinneren.
 • Slotceremonie: (Zo 25/6 om 15.00h) De Slotceremonie zet iedereen die Levensloop mee mogelijk maakt in de bloemetjes. Op dit moment wordt ook het bedrag bekend gemaakt, opgehaald tijdens dit fantastisch event.


 

Praktisch

Vertrek
Sportkomplex 't Kapelleke
Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Herenthout
Meer weten?
Prijs
€ 10,00
Te storten op rekeningnr BE63 733316120808 van Landelijke Gilde Herenthout. Vermeld uw naam en uur waarop je graag zou wandelen. Wij zorgen verder voor uw inschrijving en maken een planning op. Allen op post tegen kanker!
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

0488/38 93 51

Meer activiteiten

 • 05 dec

  Sint aan huis

 • 14 dec

  Kerststal

 • 14 mrt

  Israƫl en Palestina: Achtergronden van een conflict, met journalist Johan Depoortere