12de Dauwwandeling

Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten
12de Dauwwandeling

Wanneer

  • zondag 9 april 2017 06u00 - 12u00
Grot van Oosterhoven - HEIKANT 94, 2270 HERENTHOUT

Verslag

De morgenstond heeft leute in  de mond.
Zondag morgen 6h  stond een honderdtal geïnteresseerden paraat voor onze 12de dauwwandeling.Dauw was er genoeg,de temperatuur was laag en de vochtigheid hoog. Na een trip over losse akkers,hoog nat gras,een waterachtige hindernis en een met bramen versierde boswandeling mocht iedereen snoepen  van een banaan en werden de blazen geledigd.
 Mooie foto’s werden gemaakt van de grote menselijke kudde,de opkomende zon ,de wegtrekkende nevel en het landelijk landschap. Zelfs straatlicht kon niemand  hinderen.
Met een uitvaart maal werden de verloren krachten terug aangevuld.  Een jenever stop kon ook niet ontbreken, water was overbodig.Er werd gewandeld, gebabbeld, gelachen en gegeten.  Ja,bij aankomst werden ze verwent met een eenvoudig landelijk menu. Groenten mengeling, gebakken patatjes, spek en ijskreem.
Samenvatting:
Een zeer geslaagde wandeling, alles opgeconsumeerd, iedereen moe, iedereen voldaan, iedereen tevreden, geen lichamelijke ongemakken en geen vaste of vloeibare resten.
Met dank aan de organisatie.

Praktisch

Voor wie
Alle gezinsleden
Georganiseerd door
Landelijke Gilde Herenthout
Meer weten?
Prijs
€ 7,00
Inschrijven vóór 1 april, nadien wordt het € 12. Kan door storten op BE 63-7333-1612-0808 op naam van Landelijke Gilde, met vermelding van 'Dauwwandeling' en aantal personen.
Reservatie
verplicht
Deze activiteit is voorbij. Bekijk alle nieuwe activiteiten

Nog geen lid?

We verwelkomen je graag op onze activiteiten. Ontdek meer van onze ledenvoordelen.

Vragen? Contacteer organisator

014/514038

Foto-album:Dauwwandeling 9/04/2017

Meer activiteiten